SERVISE
ØLGLASS
VINGLASS
JULESERVISE
SKJÆREFJØL
KNIVER
GRYTER
KARAFFEL
LYSESTAKE
KRYDDER
Vinglass

Vinglass

For å få det beste ut av vinen, sies det at det er ønskelig med et godt tilpasset vinglass. Ved siden av hvitvin og rødvin kan vin gjerne også deles opp i ulike druer og distrikter. Dette gjør at man gjerne ønsker å ha litt ulike vinglass i kjøkkenskapet. Vi omtaler en rekke ulike vinglass serier fra kjente leverandører.

Finn Flere Vinglass på Nettsiden

Eva Solo Vinglass – Glass Hvitvin og Rødvin

Eva Solo vinglass finnes i en serie av glass tilpasset ulike typer viner og drinker. Noe som skiller seg veldig ut med vinglassene fra Eva Solo er at toppen på glasset er formet i vinkel. Denne 14 graders vinkelen er benyttet på glassene for å bedre kunne konsentrere vinens aroma når du drikker.

Eva Solo Vinglass – Glass til Champagne, Hvitvin og Rødvin

Riedel vinglass

Riedel Vinum – Riedel Vinglass

Riedel Vinum vinglass daterer tilbake til 1986 og var det første maskinbaserte vinglasset utviklet etter druenes ulike karakterer. Vinglassene er maskinblåst i Bavaria, Tyskland og laget i krystall.

Riedel Vinum – Riedel Vinglass

Store Vinglass – 5 Store og Gigantiske Vinglass

Når man skal kose seg med vin er det mange som foretrekker store vinglass. Dette gjelder gjerne om du skal invitere gjester, men også om du ønsker å kose deg med et glass vin på TV-kvelden eller med en god bok.

Store Vinglass – 5 Store og Gigantiske Vinglass

Iittala Vinglass

Iittala Glass – Iittala Essence Vinglass

ittala Glass i serien Essence ble designet av Alfredo Häberli tilbake i 2001. Ideen bak designet var å kutte ned på antallet glass og samtidig kunne servere en stor rekke av ulike typer vin. Historien til Iittala startet i Finland i 1881, nettopp i byen Iittala. Glassproduksjon er fortsatt en viktig del av deres vareutvalg.

Iittala Glass – Iittala Essence Vinglass

Spiegelau Vinglass – Authentis Vinglass fra Spiegelau

Authentis serien fra Spiegelau er en serie med flotte vinglass. Navnet Authentis er bygget rundt ordet autentisk, og vinglassene er designet nettopp for å få frem den autentiske smaken i vinen. Authentis vinglass er ifølge Spiegelau selv et resultat av en nøye spesialiser produksjonsprosess kombinert med en dyp forståelse av det å nyte vin.

Spiegelau Vinglass – Authentis Vinglass fra Spiegelau

Spiegelau Vinglass

Vinglass på Aws Vinglass på Azure Vinglass på Google Storage

ZENDESK
REDDIT
FLICKR
FLIPBOARD
MICROSOFT

NOUW
INSTAPAPER
SLIDES
MEDIUM
SCOOPIT