SERVISE
ØLGLASS
VINGLASS
JULESERVISE
SKJÆREFJØL
KNIVER
GRYTER
KARAFFEL
LYSESTAKE
KRYDDER

Gryter og Kjeler

Gryter og Kjeler

En god gryte er et praktisk redskap når man skal lage middag, og gjerne om man har gjester. Gryter egner seg godt til gryteretter, men kan også benyttes til andre måltider. Gryter kommer gjerne som jerngryter eller støpejernsgryter, eller som stålgryter.

Se Flere Gryter og Kjeler på Nettsiden

Le Creuset Stekegryte

Le Creuset stekegryte er ideell om du ønsker å lage gryteretter og wok rett i gryten. Med sin avrundede bunn gjør stekegryten det lett å steke og brune kjøtt, grønnsaker før du har i resten av ingrediensene. Le Creuset stekegryte skiller seg fra den klassiske Le Creuset gryten ved at den har en avrundet bunn.

Le Creuset Stekegryte

WMF Gryte

WMF Gryter – WMF Provence Plus Grytesett Induksjon

WMF tilbyr et flott grytesett med sin WMF Provence Plus serie. Grytesettet fra WMF består av 5 gryter i ulike størrelser slik at du har et godt utvalg. Grytene har en høy standard, men fungerer samtidig godt som et startsett.

WMF Gryter – WMF Provence Plus Grytesett Induksjon

Eva Solo Gravity Kjele og Stekepannne

Eva Solo sin innovative kjele- og stekepanne serie «Gravity» ble lansert i 2013. Kjelene i Eva Solo Gravity serien har en rekke funksjoner, designet for å gjøre arbeidet ved komfyren enklere.

Eva Solo Gravity Kjele og Stekepannne

Jerngryte

Jerngryte – Støpejernsgryter til Gryteretter

En jerngryte brukes ofte til steking av kjøtt og koking av gryteretter. Stek kjøttet i jerngryten først og tilsett tomatsaus, fløte samt grønnsaker eller hva annet du ønsker å ha i gryteretten. På denne måten slipper du å benytte to steke/kokekar når du skal lage gryteretter.

Jerngryte – Støpejernsgryter til Gryteretter

Le Creuset Gryte – Tradisjonsrike Støpejernsgryter

Le Creuset sin historie går langt tilbake. Den første Le Creuset gryte ble produsert allerede i 1925 i byen Fresnoy-le-Grand i Frankrike. Den oransje-røde fargen som ble benyttet på den første gryten i 1925 har fått navnet «Flame» eller «Volcanic» og er i dag fortsatt i salg som Le Creuset sin klassiske signaturfarge.

Le Creuset Gryte – Tradisjonsrike Støpejernsgryter

Le Creuset

Gryter og Kjeler på Aws Gryter og Kjeler på Azure Gryter og Kjeler på Google Storage

ZENDESK
REDDIT
FLICKR
FLIPBOARD
MICROSOFT

NOUW
INSTAPAPER
SLIDES
MEDIUM
SCOOPIT