SERVISE
ØLGLASS
VINGLASS
JULESERVISE
SKJÆREFJØL
KNIVER
GRYTER
KARAFFEL
LYSESTAKE
KRYDDER
Kniver og Knivsett

Kniver og Knivsett

En god kokk kjenner sine kjøkkenkniver. Selv om man ofte klarer seg godt med en god brødkniv, finnes det et bredt utvalg av mer spesialiserte kokkekniver. Om du ønsker å ta neste steg som hobbykokk, kan det være lurt å finne seg en kniv som gjør arbeidet enklest mulig. Ved siden av brødkniv finner man også kniv til sløying av fisk, kniv til kjøtt, kniv til frukt og grønnsaker og annet.

Se Flere Kokkekniver på Nettsiden!

Victorinox Kniver og Knivsett – Kjøkkenkniver fra Victorinox

Victorinox kniver er en av de mest anerkjente merkene innen kokke- og kjøkkenkniver. Victorinox er mest kjent for deres populære «Swiss Army Knife», men var allerede vel etablerte innen kokkekniver lenge før det.

Victorinox Kniver og Knivsett – Kjøkkenkniver fra Victorinox

Global Kniver

Global Kniver – Blant Verdens Beste Kniver

Global kniver er anerkjent for å være en av verdens beste knivmerker og blir benyttet av profesjonelle kokker, så vel som i private hjem, verden over. Knivene ble først designet av Komin Yamada i 1985. Knivene er designet og laget i de beste materialer for å gjøre de så skarpe og brukervennlige som mulig. Knivene blir fortsatt utviklet for hånd i Yoshikin’s lokaler i Nigata, Japan.

Global kniver

Knivsett fra Victorinox og Global

Å ha et godt utvalg av kniver er alltid et godt hjelpemiddel når man arbeider på kjøkkenet. Med et solid knivsett vil du ha et bredere sett med kniver tilpasset de ulike kjøttypene og råvarene.

Knivsett fra Victorinox og Global

Knivmagnet

Eva Solo Knivblokk og Knivmagnet

Knivblokken fra Eva Solo er en smart og lekker løsning som tar seg godt ut på kjøkkenbenken. Knivblokken er formet som en boks i sort, hvit eller grå aluminium og et fleksibelt foldet trekkspill liknende skillevegger i plast for å holde knivene beskyttet og separert fra hverandre.

Eva Solo Knivblokk og Knivmagnet

Kniver og Knivsett på Aws Kniver og Knivsett på Azure Kniver og Knivsett på Google Storage

ZENDESK
REDDIT
FLICKR
FLIPBOARD
MICROSOFT

NOUW
INSTAPAPER
SLIDES
MEDIUM
SCOOPIT