SERVISE
ØLGLASS
VINGLASS
JULESERVISE
SKJÆREFJØL
KNIVER
GRYTER
KARAFFEL
LYSESTAKE
KRYDDER
Ølglass

Ølglass

Ulikt øl krever ulike ølglass. Dersom du skal ha en lys pilsner i solveggen ønsker du gjerne at ølglasset skal være litt stort og romslig, men skal du nyte en mer avansert og mørkere øl passer det gjerne bedre med et mindre ølglass. Det finnes mange ulike ølglass på markedet, både i ulikt design og ulike prisklasser.

Se fler Ølglass og Vinglass på Nettsiden

Spiegelau Ølglass – Ølglass fra Spiegelau

Spiegelau ølglass finnes i en rekke utgaver. Det brede utvalget av glasstyper gjør at du kan ha et glass til dine favoritt øltyper. Dette gjelder om du liker IPA, pilsner, Stout, hvete eller lager. Ølglassene fra Spiegelau selges enkeltvis eller i sett på 4 eller 6 glass, men du finner ølglassene også i såkalte «ølsmakersett» der man finner en enkelt utgave av flere glasstyper.

Spiegelau Ølglass – Ølglass fra Spiegelau

Orrefors Ølglass – Sett med Ølglass til Ølsmaking

Settet Beer Collection er en pakke med 3 ulike Orrefors ølglass. Pakken består av en Beer taster glass, et Beer pilsglass og et Beer lager glass. Dette settet med ølglass fra Orrefors fungerer godt som et gavesett for de som er interessert og glad i god øl.

Orrefors Ølglass – Sett med Ølglass til Ølsmaking

Eva Solo Ølglass – Store 0,5 liter og Små 0,35 liter

Øl rett fra boksen kan være godt, men et flott ølglass er med på å fremheve smaken og opplevelsen. Eva Solo ølglass er designet for å fremheve ølets aroma, smak og duft. Ølglassene fra Eva Solo er lett gjenkjennelige med den 14 grader skrå vinkelen øverst på glasset som vi kjenner igjen fra Eva Solo vinglass.

Eva Solo Ølglass – Store 0,5 liter og Små 0,35 liter

Holmegaard Ølglass – Ølglass i Dansk Tradisjon

Den danske glassprodusenten Holmegaard har et godt utvalg med ulike ølglass. Holmegaard har produsert glass siden 1825, og er Dansk Kongelig Hoffleverandør. Holmegaard ølglass varierer både i design, størrelse og funksjonalitet. Ølglassene fra Holmegaard er tilpasset ulike øltyper, og ulike anledninger.

Holmegaard Ølglass – Ølglass i Dansk Tradisjon

Riedel Ølglass – Veritas Ølglass fra Riedel

Riedel ølgass i serien Veritas. Veritas serien er en ny serie med vinglass og ølglass fra Riedel. Riedel Veritas serien ble lansert i 2014 etter at Georg Riedel ønsket å lage en serie med glass som var visuelt pene og en fryd å holde samtidig som de var konkurransedyktige på pris.

Riedel Ølglass – Veritas Ølglass fra Riedel

Ølglass på Aws Ølglass på Azure Ølglass på Google Storage

ZENDESK
REDDIT
FLICKR
FLIPBOARD
MICROSOFT

NOUW
INSTAPAPER
SLIDES
MEDIUM
SCOOPIT