SERVISE
ØLGLASS
VINGLASS
JULESERVISE
SKJÆREFJØL
KNIVER
GRYTER
KARAFFEL
LYSESTAKE
KRYDDER

Skjærefjøler og Skjærebrett

Skjærefjøler og Skjærebrett

Skjærefjøla er et verktøy man gjerne glemmer når man snakker om kjøkkenutstyr. Samtidig er det også gjerne det kjøkkenutstyret man benytter mest. Skjærefjøler finnes i ulike utgaver både i tre og i plast. Ulike råvarer krever gjerne at man har en egnet skjærefjøl. Samtidig skal skjærefjølen også passe inn interiørmessig. Enten den er i bruk, eller den hviler langs veggen på kjøkkenbenken.

Skagerak Skjærebrett – Rustikke Skjærebrett i Teak

Skagerak skjærebrett er laget i teak og har et rustikt preg. Brettet er satt sammen av tverrskårede klosser av endetre. Dette er med på å gjøre Skagerak skjærebrett meget solid. Denne teknikken er samtidig med å sette sitt preg på utseendet til skjærebrettet.

Skagerak Skjærebrett – Rustikke Skjærebrett i Teak

Skjærefjøl i Tre

Skjærefjøl i Tre – Finn din Favoritt!

Skjærefjøl eller skjærebrett i tre var standarden en tid tilbake, men i nyere tid har skjærefjøler i plast stadig blitt mer populære. Selv synes jeg en skjærefjøl i tre pynter opp kjøkkenbenken langt bedre enn de moderne skjærebrettene i plast. De fungerer også godt som serveringsbrett til brød eller pålegg.

Skjærefjøl i Tre – Finn din Favoritt!

Skjærebrett i Plast – Hygieniske og Praktiske Skjærebrett

Det er viktig å bytte skjærebrett regelmessig. Når brettet starter å få kutt i fra bruk kan du risikere at bakterier slår seg til rette i ripene. Det er derfor lurt å bytte skjærebrett når det begynner å bli slitent.

Skjærebrett i Plast – Hygieniske og Praktiske Skjærebrett

Skjærebrett i Plast

Skjærefjøler og Skjærebrett på Aws Skjærefjøler og Skjærebrett på Azure Skjærefjøler og Skjærebrett på Google Storage

ZENDESK
REDDIT
FLICKR
FLIPBOARD
MICROSOFT

NOUW
INSTAPAPER
SLIDES
MEDIUM
SCOOPIT