SERVISE
ØLGLASS
VINGLASS
JULESERVISE
SKJÆREFJØL
KNIVER
GRYTER
KARAFFEL
LYSESTAKE
KRYDDER

Lysestaker

Lysestaker

Når man skal kose seg med god mat, er det alltid hyggelig å pynte litt. Her kommer lysestaken inn. På sidene våre finner du omtaler om en rekke ulike lysestaker fra kjente interiørmerker. Dette er lysestaker som kan benyttes på matbordet, eller lysestaker man kanskje har i vinduskarmen eller på tv-benken.

Se Flere Lysestaker på Nettsiden

Kastehelmi Lyslykt – Telysholder i Kastehelmi Serien

Kastehelmi er en serie fra Iittala med ulike servise og dekorartikler. Kastehelmi er finsk og betyr «duggdråpe». Duggdråpemønsteret på Kastehelmi-produktene gjør at de er lett gjenkjennelige. For Kastehelmi lyslykt er dette duggdråpemønsteret med på å skape lekne mønster når lyset fra flammen lyser ned på bordet og på sine omgivelser.

Kastehelmi Lyslykt – Telysholder i Kastehelmi Serien

Kähler Lyshus

Kähler Lyshus – Urbania Lyshus fra Kähler

Urbania lyshus er en serie med flotte telysholdere fra Kähler. De ulike bygningene i serien med lyshus har fått navnet Urbania. Dette da de er designet for å settes sammen til små bymiljø. Serien med Urbania lyshus fra Kähler består av et bredt utvalg av bygninger som representerer et tradisjonelt bymiljø. Her finner man tårn, høyhus, kirke, katedral, funkishus og annet.

Kähler Lyshus – Urbania Lyshus fra Kähler

Holmegaard Lykt – Vakker Lyslykt fra Holmegaard

Design With Light (DWL) er en serie med flotte lykter fra Holmegaard. Holmegaard lyktene er formet som lanterner og har en hank i lær som setter en ekstra spiss på detaljene. DWL Holmegaard lykt er håndlaget, eller munnblåst, av glassblåsere som presist blåser den riktige mengde luft for å forme glasset.

Holmegaard Lykt – Vakker Lyslykt fra Holmegaard

Orrefors Lysestaker

Orrefors Lysestaker – Carat Lysestake fra Orrefors

Carat er en serie med flotte Orrefors Lysestaker. Designet er utviklet av Lena Bergström og er inspirert av juveler og edelstener. Carat Orrefors lysestake er laget i slipt krystallglass, utsmykket med detaljer i messing eller rustfritt stål.

Orrefors Lysestaker – Carat Lysestake fra Orrefors

Kubus Lysestake – by Lassen Lysestake

Kubus lysestake fra by Lassen er en flott serie med lysestaker. Lysestakene finnes i utgaver til enkle stearinlys, eller som lysestaker til henholdsvis 4 eller 8 lys. Kubus fra by Lassen finnes også som telhysholder.

Kubus Lysestake – by Lassen Lysestake

Kubus Lysestake

Lysestaker på Aws Lysestaker på Azure Lysestaker på Google Storage

ZENDESK
REDDIT
FLICKR
FLIPBOARD
MICROSOFT

NOUW
INSTAPAPER
SLIDES
MEDIUM
SCOOPIT